Wednesday, May 24, 2006

Back in Holland

Last week (around 18 May) we were back in Holland for a couple of days. Back in Amsterdam where I visited the office for two days to have some talks and have the car fixed, and Jola in town doing shopping and enjoying the hard wind and accompanying rain. Was it nice to be back? Well, of course it was nice to see old collegues and to do shopping, and to see my parents in the weekend, but... the weather was completely awful!
On Friday evening we went to Valburg to visit my parents. And on Sunday we went to Poland again. In Valburg we drank some beer and wine and played of course guitar :-) Now we're back and I can say that we're quite tired. But it was nice to be in Holland and also nice to be back in Wrocław again.
Afgelopen week (rond 18 mei) waren we voor een aantal dagen terug in Nederland. Terug in Amsterdam waar ik op kantoor een aantal gesprekken had en de auto weer gerepareerd is. En Jola lekker in de stad aan het winkelen en aan het genieten van de harde wind en de bijbehorende regen. Was het leuk om terug te zijn? Natuurlijk was het leuk om oude collega's terug te zien, mijn ouders te bezoeken en te winkelen, maar wat een kl#te weer!
Op vrijdagavond zijn we naar mijn ouders gereden en op zondag weer terug naar Polen. Maar niet nadat we lekker bier en wijn met zijn allen hebben gedronken tot de gitaren tevoorschijn werden getoverd en er weer gespeeld en gezonden werd. Nu we weer terug zijn zijn we vooral moe. Het was leuk om weer even in Nederland te zijn, maar het is ook weer lekker om terug in Wrocław te zijn.
 Posted by Picasa

No comments:

Feedback to Eyckenstein

Click here to send feedback.