Thursday, January 26, 2006

Verhuizing


De afgelopen week zijn we weer even in Nederland geweest om daar ons huisje leeg te halen. Dit betekende dat we van afgelopen donderdag t/m maandag in de weer zijn geweest met inpakken van spullen in dozen en vooral ook veel weggooien, want iets dat je de afgelopen jaren niet hebt ingezien of bekeken zal je waarschijnlijk de komende jaren ook niet willen zien en waarom zou je het dan mee gaan nemen naar Polen!
Op zondag kwamen mijn ouders om ons te helpen. Ma en Jola hebben samen veel glaswerk veilig verpakt en Pa en ik hebben samen enkele zaken gedemonteerd.
Maandag op het eind van de middag kwam Jola's vader en de chauffeur met de vrachtwagen en na wat gedronken te hebben zijn we vroeg naar bed gegaan om op dinsdag goed uitgerust te kunnen gaan pakken.
Op dinsdag hebben Jola's vader en mijn vader samen met ons en de chauffeur alles in de vrachtwagen gezet (eigenlijk bijna alles) en zijn zij rond 2 uur naar Polen gaan rijden. Wij zijn achtergebleven om de laatste zaken klaar te zetten zodat wanneer Jola's vader en ik dit weekend komen het huis echt leeg is. Net na 4-en zijn wij ook gaan rijden en hebben de vrachtwagen bij Hannover ingehaald. Rond 1 uur waren we in Wrocław en zij waren rond 4 uur in Legnica.
Gisteren (dinsdag) was de vrachtwagen rond 11 uur bij ons en zijn we weer gaan uitladen. Alles is inmiddels in ons huis en nu zal de tijd aanbreken dat elke avond er een meubelstuk in elkaar wordt gezet en een doos wordt uitgepakt en zo zal langzaam ons huisje in Wrocław steeds gezelliger en steeds meer ons huis worden.

groet,
Jan

No comments:

Feedback to Eyckenstein

Click here to send feedback.